KVK Tienen (2) - AFC Tubize (2): 4-0 Printervriendelijke versie

De laatste wedstrijd van het seizoen mochten de Tiense beloften in eigen huis afwerken. De thuisploeg begon erg goed aan de wedstrijd, met een eerste doelpoging voor De Almeida na één minuut. Zijn schot zeilde vloog over het doel. Tienen had de wedstrijd al snel in handen, maar slaagde er niet onmiddellijk in om doelkansen bij elkaar te sprokkelen. In de 27e minuut was het wel raak, toen Roosbeek met een afstandsschot de bal tegen de netten knalde. Tubize probeerde het met enkele schoten, maar boekte geen resultaat. Vijf minuten voor het einde van de eerste speelhelft kreeg Tienen een zeer lichte penalty na een fout op Diakite. Doelman Van Cutsem nam de strafschop voor zijn rekening en bracht de thuisploeg op die manier knap op een 2-0 voorsprong. Een vrije trap van Roosbeek spatte enkele minuten later uiteen op de doelpaal. Net voor de rust werd een doelpunt van Diakite nog afgekeurd wegens buitenspel. 

Na de pauze maakte Diakite er meteen 3-0 van. De Tiense beloften bleven de wedstrijd in handen houden en er werden enkel wissels doorgevoerd, mede door blessures. In de 68e minuut deed de thuisploeg er nog een schepje bovenop. Een prima voorzet van Sarkisjan belandde bij Ulens, die met een lobje de 4-0 op het scorebord bracht. De bezoekers kwamen er niet meer aan te pas. J. Grondelaers schoot in de slotfase nog hard op doel, zijn poging zoefde rakelings naast het doelkader. De Tiense beloften sluiten het seizoen op die manier af met een mooie en verdiende 4-0 overwinning.
 
KVK Tienen: Van Cutsem, Peeters (46’ J. Grondelaers), Hendrickx, Billen (37’ Sarkisjan), Singh, Roosbeek, Diakite (52’ W. Grondelaers), De Almeida, Degeling (56’ Fransquet), Ulens, Nahimana
 
Doelpunten: 27’ Roosbeek (1-0), 40’ Van Cutsem (2-0, penalty), 46’ Diakite (3-0), 68’ Ulens (4-0)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
 
Astrid zorgde ook dit seizoen wekelijks voor een uitgebreid verslag van de beloftenwedstrijden. Iets waarvoor KVK Tienen haar langs deze weg wil bedanken! 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure