Bekervoetbal tegen Winkel Sport

06-08-12

KVK Tienen voetbalt zondag tegen vierdeklasser Sint-Eloois-Winkel in de 3de ronde van de Beker van België. Winkel Sport won knap met ruime 0-5 cijfers op het veld van SK Eernegem. Aftrap in het Bergéstadion op zondag 12 augustus om 16.00u.. Bij eventuele plaatsing gaat KVK Tienen op zaterdag 18 augustus voetballen op het veld van R. Antwerp FC.

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RC Hades
zo. 5 februari 2017
15 uur


jong-kvk

>> Kort

De Tiense beloften wonnen met 4-0 van Hoogstraten VV op een hard bevroren terrein. Tits, Blockx (2x) en Freire maakten de Tiense doelpunten. Ook doelman Vertessen deed zijn duit in het zakje met enkele prima reddingen tegen het nummer twee uit de stand in de beloftencompetitie. KVK Tienen telt nu 28 punten.

21/01/2017

Oumar Diouck is speelgerechtigd voor de wedstrijd op het veld van Hoogstraten. De selectie: Beelen, Hannes, Grancea, Renson, Rosseels, Singh, Vos, Weeghmans, Willems, Haroun, Carton, Diouck en nog drie aan te duiden spelers.

21/01/2017

Aanvaller Oumar Diouck is speelgerechtigd voor de wedstrijd op het veld van Hoogstraten VV op zaterdag 21 januari. De wegens het winterweer uitgestelde beloftenwedstrijd tegen K. Bocholt VV wordt gespreeld op 30 januari om 19.30 uur in het Bergéstadion.

18/01/2017
Vanavond voetbalt KVK Tienen om 20.30 uur in het Bergéstadion tegen titelkandidaat KVV Thes Sport Tessenderlo. Corten en Wanyberg trainen opnieuw mee, maar beiden komen niet in aanmerking voor een selectie. Wanyberg is bovendien geschorst, net als Carton. Blockx en Willems zijn terug fit na ziekte.
Selectie: Beelen, Hannes, Eboigbe, Grancea, Renson, Rosseels, Singh, Tits, Vos, Weeghmans, Willems, Haroun, Blockx, S. Dirix, Candel.
14/01/2017

Als gevolg van de weersomstandigheden is de wedstrijd van de reserven op het veld van KVV Thes Sport op vrijdag 13 december afgelast.

12/01/2017

De beloftenwedstrijd vanavond  tegen K. Bocholt VV is afgelast als gevolg van de slechte weersomstandigheden en de staat van het terrein.

09/01/2017

KVK Tienen begint aan 2017 met een wedstrijd tegen K. Bocholt VV. De Limburgers staan vierde in de rangschikking en willen snel hogerop. Het contract met trainer Haagdoren werd twee weken geleden verbroken. De spelersgroep wil zich ongetwijfeld tonen aan nieuwe trainer Johan Laurijssen, die in 2015 nog de kampioenstitel behaalde met Cappellen. Trainer Lavigne hoopt nog steeds op snelle offensieve versterking en moet het in Limburg doen zonder de geblesseerden Verhamme, Christophe Dirix en Freire. Willems en Blockx trainden niet wegens ziekte. Corten vertrok op vakantie en Wanyberg heeft werkverplichtingen. De selectie: Beelen, Candel, Carton, Eboigbe, Grancea, Hannes, Haroun, Puttenaers, Renson, Rosseels, Singh, Tits, Vos, Weeghmans en Willems (?).

06/01/2017

Dit weekend worden er heel wat wedstrijden afgelast wegens het winterweer. Je vindt de meest recente updates op de webpagina van de voetbalbond.

06/01/2017
Op een door de vrieskou vrijwel onbespeelbaar terrein liep KVK in de oefenwedstrijd tegen tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar nog voor het half uur uit tot 2-0 via Rosseels en Weeghmans. De bezoekers boden daarbij stevig weerwerk en werden geenszins weggespeeld. In de tweede helft raakten ze tot twee keer toe het doelkader na mooie pogingen uit de tweede lijn. Blockx schaatste in de slotfase nog richting 3-0 eindstand. Tester Jellal Bilal (Waasland-Beveren, ex-RSCA) maakte 90 minuten vol, maar kon zich op de Tiense schaatspiste logischerwijs niet echt tonen.
30/12/2016

De kalenders van de tweede seizoenshelft voor de ploegen van Jong KVK Tienen zijn ondertussen bekend en aangevuld op onze overzichtspagina.

26/12/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter