Bekervoetbal tegen Winkel Sport

06-08-12

KVK Tienen voetbalt zondag tegen vierdeklasser Sint-Eloois-Winkel in de 3de ronde van de Beker van België. Winkel Sport won knap met ruime 0-5 cijfers op het veld van SK Eernegem. Aftrap in het Bergéstadion op zondag 12 augustus om 16.00u.. Bij eventuele plaatsing gaat KVK Tienen op zaterdag 18 augustus voetballen op het veld van R. Antwerp FC.

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Bocholt VV
vr. 27 november 2015 - 20.30 uur
Gratis toegang voor dames!


jong-kvk

>> Kort

KVK Ladies Night! Dat is gratis toegang voor dames, tal van activiteiten, een prematch dinner,  een boeiende pot voetbal van KVK Tienen,  een After Party en... een gouden Ferrari. Onder alle aanwezigen verloten we 1 superwinnaar die mag genieten van een ritje in een bijzonder Goldcar.

23/11/2015

Op vrijdag 21 november voetbalt KVK Tienen op het veld van Hoogstraten dat net als Tienen punten wil sprokkelen. De Antwerpenaars verloren hun drie voorbije partijen. De Wolf (knie) en Nulens (enkel) zijn hersteld van hun blessures, al betekent dat niet automatisch dat ze deel zullen uitmaken van de selectie. Renson zit opnieuw een schorsing uit. Haroun is weer beschikbaar na interlandverplichtingen. Tsjaad verloor bij Egypte met 4-0. Haroun bleef 90 minuten op de bank. De selectie: Hannes, De Wolf, Willems, Puttenaers, Singh, Verhamme, Vos, Haroun, Carton, Boulatiour, Grancea, Wanyberg, Ly, Mathei, Bangoura, Blockx, Mukota, Nulens.

21/11/2015

Voor de wedstrijd tegen Hamoir rekent trainer Hayen op volgende spelers: Hannes, Puttenaers, Willems, Verhamme, Singh, Vos, Renson, Carton, Mukota, Grancea, Ly, Boulatiour, Wanyberg, Bangoura, Mathei en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Haroun is afwezig wegens interlandverplichtingen met Tsjaad. De Wolf, Roosbeek en Nulens zijn geblesseerd.

14/11/2015

Voor de thuiswedstrijd tegen KVW Zaventem op vrijdag 6 november (aftrap 20.30 uur) selecteerde trainer Hayen volgende spelers: Hannes, Puttenaers, Willems, Verhamme, Singh, Vos, Haroun, Carton, Ly, Boulatiour, Grancea, Rubenschüh, Bangoura en Matei aangevuld met Blockx of Mukota. Roosbeek, Nulens en De Wolf zijn niet inzetbaar wegens blessures. Wanyberg en Renson zijn geelgeschorst. Kan KVK Tienen bevestigen na de mooie prestatie op het veld van Kelmis? Ontdek het vrijdag zelf in het Bergéstadion!

05/11/2015

Voor de verplaatsing naar Kelmis op zondag 1 november selecteert trainer Hayen volgende spelers: Hannes, De Wolf, Puttenaers, Willems, Verhamme, Vos, Renson, Carton, Haroun, Wanyberg, Grancea, Ly, Boulatiour en Mathei. Blockx, Mukota en Rubenschuh komen in aanmerking als 15de en 16de speler in de selectie. Singh en Bangoura zijn geelgeschorst. Nulens en Roosbeek ontbreken nog wegens blessures. Kelmis is het nummer 15 uit de stand en telt een puntje minder dan KVK. De wedstrijd wordt afgetrapt om 14.30 uur.

31/10/2015

Op zondag 25 oktober voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen RW Walhain, het nummer acht uit de stand met vier punten meer dan KVK Tienen. Voor deze wedstrijd doet trainer Hayen een beroep op volgende pionnen: De Wolf, Hannes, Willems, Puttenaers, Carton, Sigh, Verhamme, Renson, Grancea, Haroun,  Ly, Boulatiour, Wanyberg, Mathei en Bangoura. Deze kern wordt nog aangevuld met een speler uit de beloftenkern. Roosbeek en Nulens zijn nog onbeschikbaar wegens blessures.

24/10/2015
Op zondag 18 oktober voetbalt KVK Tienen om 15 uur in het Luikse Rocourt tegen traditieclub RFC Luik. De club van voormalig KVK-verdediger Gaetan Audoor speelt er op kunstgras in een gloednieuw stadion. Voor deze wedstrijd selecteert trainer Hayen volgende spelers: Hannes, De Wolf (?), Puttenaers, Verhamme, Singh, Renson, Vos, Haroun, Carton, Grancea, Ly, Boulatiour, Wanyberg, Rubenschüh, Bangoura (?) en Mathei. Een extra speler is aangeduid na de zaterdagtraining. Willems is geelschorst. Roosbeek en Nulens zijn geblesseerd.
 
17/10/2015

Spelers van Jong KVK Tienen vinden de nieuwe maandplanningen (t.e.m. december 2015) terug op de website evenals de planning van de uitgaande tornooien.

14/10/2015

Op zondag 11 oktober betreden onze Tiense gladiatoren de arena van het Bergéstadion voor een duel met R. Sprimont CS. De selectie: Hannes, De Wolf, Willems, Puttenaers, Singh, Verhamme, Vos, Renson, Carton, Ly, Wanyberg, Grancea, Rubenschuh, Rosseels, Mathei en Bangoura. Haroun ontbreekt wegens interlandverplichtingen met Tsjaad. Roosbeek en Nulens zijn geblesseerd. Boulatiour is geelgeschorst.

09/10/2015

KVK Tienen trekt op zondag 27 september naar Berchem Sport. De Antwerpenaars pakten op eigen veld het maximum van de punten. Trainer Hayen doet een beroep op dezelfde kern als een weekje eerder tegen Tempo Overijse. De selectie: Hannes, De Wolf, Puttenaers, Willems, Verhamme, Singh, Renson, Carton, Grancea, Wanyberg, Haroun, Ly, Boulatiour, Bangoura en Mathei. Roosbeek is langdurig onbeschikbaar. Na de zaterdagtraining is nog een 16de speler aangeduid. Voor deze wedstrijd legt supportersclub Club KVK '81 een supportersbus in. Die vertrekt om 13.15 uur op de Grote Markt.

27/09/2015

Volg KVK Tienen ook op Twitter

Abonneer je op onze RSS feed

footpass