Bekervoetbal tegen Winkel Sport

06-08-12

KVK Tienen voetbalt zondag tegen vierdeklasser Sint-Eloois-Winkel in de 3de ronde van de Beker van België. Winkel Sport won knap met ruime 0-5 cijfers op het veld van SK Eernegem. Aftrap in het Bergéstadion op zondag 12 augustus om 16.00u.. Bij eventuele plaatsing gaat KVK Tienen op zaterdag 18 augustus voetballen op het veld van R. Antwerp FC.

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
R. Capellen FC
zondag 1 februari 2015
15.00 uur


>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van Hoogstraten VV op zondag 25 januari (aftrap: 15.00 uur) kan de technische staf geen beroep doen op Nijs (gekwetst), Chaoui (examens) en De Silva (rug). Conard is geblesseerd aan de voet. De selectie: De Wolf, Renson, Peeters, Vervecken, Roosbeek, Verhamme, Michiels, Willems, Cosse, Ibricic, Singh, Carton, Haroun, Blockx, Grancea, Veulemans, Boulatiour en Berrevoets.

23/01/2015

Voor de wedstrijd tegen KSC Grimbergen (zo. 18/1 om 14.30 uur) kan de technische staf nog geen beroep doen op Nijs (buikspieren). Willems (adductoren) is onzeker. De Silva (rug) is nog wat twijfelachtig. wegens een rugletsel. Carton keert terug uit schorsing.Verdediger Raf Verhamme is na zijn verrekking weer speelklaar. Selectie: De Wolf, Peeters, Verhamme, Roosbeek, Michiels, Willems (?), Renson, Carton, Singh, Haroun, De Silva (?), Boulatiour, Grancea, Cosse, Ibricic, Blockx, Conard.

17/01/2015

KVK Tienen kwam vanmiddag tot een akkoord met spelersvakbond Sporta omtrent de betaling van de vergoedingen aan de Franse spelers. De club hoopt zondag aan te kunnen treden in het Bergéstadion voor de competitiewedstrijd tegen KSC Grimbergen. Het is daarvoor echter nog wachten op een beslissing van de KBVB. De jeugdspelers en beloften konden eerder al hun sportieve activiteiten hervatten.  Jouw steun blijft in deze omstandigheden echter bijzonder belangrijk. Onder het motto 'Samen sterk voor KVK' kan ook jij je steentje bijdragen om het stamnummer 132 te redden. 

14/01/2015

De schorsing van sportactiviteit uitgesproken ten aanzien van KVK Tienen wordt door de KBVB met onmiddellijke ingang opgeheven wat betreft de jeugdploegen en de beloften van de club. Ze blijft voorlopig echter behouden voor de eerste ploeg.

13/01/2015

De planningen van Jong KVK voor de eerste jaarhelft van 2015 zijn beschikbaar. Je kan ze downloaden via de kalender en planning pagina.

07/01/2015

Wegens de drassige weersomstandigheden zijn de beloftenwedstrijd van vanavond en de geplande oefenwedstrijden van Jong KVK Tienen afgelast.

06/01/2015

Op zaterdag 10 januari werkt KVK Tienen een oefenwedstrijd af tegen de Nederlandse Jupiler League-ploeg Fortuna Sittard. De Nederlandse Jupiler League kan worden vergeleken met onze tweede klasse. Fortuna is een traditieclub die onder leiding staat van coach en voormalig Nederlands international Peter Van Vossen. Aftrap om 14.30 uur in het Bergéstadion.

03/01/2015

De wedstrijd KVK Tienen - KSC Grimbergen wordt verplaatst van zondag 11 naar zondag 18 januari. Aftrap om 14.30 uur in het Bergéstadion. Dat weekend stond er nog geen wedstrijd ingepland. De spelers krijgen op die manier een weekje langer om zich opnieuw klaar te stomen na de winterstop.

24/12/2014

Voor de wedstrijd op het veld van RUW Ciney, het nummer 2 uit de stand, kan de technische staf geen beroep doen op Verhamme (hamstrings), Chaoui (knie) en de geschorsten De Silva en Carton. De selectie: De Wolf, Vervecken, Peeters, Renson, Michiels, Roosbeek, Cosse, Haroun, Singh, Blockx, Ibricic, Willems, Grancea, Conard en Boulatiour.

20/12/2014

Wegens grote belangstelling zijn alle plaatsen voor het oudejaarsevent in het Bergéstadion volzet!

17/12/2014

Volg KVK Tienen ook op Twitter

Abonneer je op onze RSS feed

footpass