Op naar een prachtig seizoen met KVK Tienen!

KVK Tienen staat voor een belangrijke uitdaging met een nieuw seizoen bol van positieve verwachtingen. Iedereen heeft de afgelopen weken via Facebook en op deze website kunnen volgen hoe ons team zich heeft gevormd.
 
En gisteren was het zo ver: start van het seizoen 2018-2019.
 
Dank u allen
 
Als bestuur willen we in de eerste plaats een aantal mensen bedanken:
 
  • Alle vrijwilligers en medewerkers die zich elke week tomeloos inzetten om van KVK een succes te maken.
  • Alle ouders van de jeugdspelers die hun kinderen toevertrouwen aan onze trainers.
  • De trainers en e staf van de jeugd en het A-elftal die elke dag aan de slag gaan met onze jongste spelers.
 
Alles is nog niet perfect, maar we werken er aan. Alle goede raad is trouwens welkom.
 
Stamnummer 132 en Willy Schepers
 
Om dit alles te bereiken hebben we vanuit het bestuur hard gewerkt.
 
KVK Tienen heeft een bewogen geschiedenis. Bij het stamnummer 132 is het zelden 'een rustig' seizoen. Hoeft ook niet, we kennen dat ondertussen. Heel belangrijk om te benadrukken is dat de KVK-trein alleen kon vertrekken door de deskundigheid en de wilskracht van de voorbije jaren.
 
Onder leiding van erevoorzitter Willy Schepers kon de locomotief van KVK de rails terugvinden. Al was het soms eenvoudiger geweest om op te geven. Maar 'doorzetten en voortdoen' heeft het gehaald op falen. Willy Schepers heeft de scepter positief kunnen doorgeven aan een nieuwe ploeg. 
 
Daar kan geen enkel krantenartikel tegen op. We denken dan ook dat iedereen met eerbied, respect en met een dikke merci voor Willy, naar de voorbije periode kan terugkijken.
 
Nieuw KVK
 
Dat, beste supporters, is de basis van het nieuwe KVK.
 
Met Johan Vos als CEO, is er het afgelopen jaar een nieuwe ondernemer bijgekomen die samen met het nieuwe bestuur al het goede werk van Willy wil verderzetten.
 
Het nieuwe bestuur zal de club verder op sleeptouw neemt met dezelfde gedrevenheid als hun voorgangers. Want laat ons duidelijk zijn: het werk is niet af. KVK Tienen is een club die geworteld in een rijke traditie constant evolueert en bijstuurt mede op basis van de ervaring van voorheen.
 
Een aantal mensen verlieten het bestuur. Er is dus ervaring verdwenen, maar, en dat moet duidelijk zijn voor iedereen: ondertussen zijn er nieuwe mensen met nieuwe inzichten, een natuurlijke evolutie zoals in elke traditieclub.
 
Het nieuwe bestuur omarmt iedereen. We willen er ook zijn voor iedereen in de regio om het voetbalplezier te delen. Omdat KVK Tienen een deel is van zoveel mensen.  Een motor voor onze stad, een motivatie voor zoveel jonge sporters.
 
Op naar een prachtig seizoen!
 
Het KVK Tienen-bestuur
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

E. Termien
KVK Tienen
zondag 28 april
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Trainer Jo Claes kan bij KVK Wellen geen beroep doen op Hannes, Nijsen en Cabumi. Lambrecth is terug aan het meetrainen en Bourguignon is inzetbaar. Acke was grieperig. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke (?) en Bourguignon.

13/04/2019
Voor de wedstrijd tegen KFC Helson Helchteren doet trainer Claes een beroep op de spelers die vorige week de titel pakten. Enkel Bogaerts is terug van de partij. Bourguignon is op verplichte schooluitstap. Na de wedstrijd bouwen we een kampioenenfeestje in de kantine. Selectie: Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bogaerts, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu, Matterne, Acke.
06/04/2019
Jonas Bogaerts is geel geschorst voor de wedstrijd op het veld van KFC Houtvenne. Didier Cabumi en Dylan Lambrecth zijn nog steeds onbeschikbaar. Doelman Hannes hervat bij de beloften. Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. Bij gelijkspel of winst is KVK Tienen kampioen en volgt een titelfeestje op de Veemarkt. De spelersbus wordt dan verwacht rond 23 uur.
 
30/03/2019

Cabumi (patellapees), Lambrecth (hamstrings) en keeper Hannes blijven zijn nog niet beschikbaar voor de wedstrijd op eigen veld tegen KFC Esperanza Pelt, al hebben de laatste twee dan de trainingen hervat. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne.

23/03/2019

Doelman Hannes (adductoren), Cabumi (patellapees) en Lambrecth (hamstrings) geraken niet fit voor de wedstrijd op het veld van KSV Bornem. Ook Alexander Vos is onzeker. Zijn wonde boven de enkel is nog niet geheeld. Selectie: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos (?), J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Dirix, Singh, Lusadusu en Matterne. De aftrap wordt gegeven door minister Koen Van den Heuvel, Bornemnaar en partner van Tiens burgemeester Katrien Partyka.

16/03/2019

Voor doelman Arthur Hannes komt de wedstrijd tegen K. Ternesse VV te vroeg. Matterne (knie) geraakt wel fit. Cabumi (patellapees) en Lambrecth (hamstrings) zijn twijfelachtig. De selectie van trainer Jo Claes: Nijsen, Mombaerts, Claes, Meeus, A. Vos, J. Vos, Bogaerts, Marchoul, Cabumi (?), Convents, Grancea, Calgan, Bourguignon, Weeghmans, Singh, Dirix, Lambrecth (?), Lusadusu en Matterne. 

09/03/2019

Op woensdag 13 maart oefenen de beloften in het Bergéstadion tegen KVC Houtem-Oplinter. Aftrap om 20.30 uur.

09/03/2019

De competitiewedstrijd KVK Tienen - Helson-Helchteren is verplaatst van zondagmiddag 7 april naar zaterdagavond 6 april. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion. Op die manier krijgen onze fans de gelegenheid op zondagmiddag de Ronde van Vlaanderen te volgen.

28/02/2019

De taaie Alexander Vos kwam niet ongehavend uit de wedstrijd op het veld van Leopoldsburg. De verdediger liep een grote wonde op boven de enkel en ging meteen na de wedstrijd richting ziekenhuis.

24/02/2019

Ook in Leopoldsburg blijven doelman Arthur Hannes (adductoren) en Daan Matterne (knie) onbeschikbaar. Jonathan Lusadusu is geel geschorst. Didier Cabumi had een blessure aan de patellapees en is onzeker. Selectie: Mombaerts, Nijsen, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Dirix, J. Vos, Bogaerts, Convents, Marchoul, Grancea, Lambrecth, Calgan, Bourguignon, Cabumi (?).

23/02/2019

Ontdek onze partnerbrochure