Bied op een gesigneerde bal van KVK Tienen t.v.v. To Walk Again Foundation Printervriendelijke versie

Samen met eersteklassers als RSC Anderlecht, Standard Luik en KV Mechelen schaart KVK Tienen zich achter de To Walk Again Foundation van triatleet Marc Herremans.

Op de veilingsite ebay kan je bieden op een door de spelers gesigneerde bal van KVK Tienen. Meteen ook een leuk ideetje voor de eindejaarsperiode. Bieden kan nog tot op kerstdag
 
 
Over To Walk Again
 
De vzw To Walk Again werd opgericht door Marc Herremans, de bekende triatleetkampioen die in 2002 tijdens een trainingsrit ten val kwam en verlamd geraakte. Met de overname van de vzw garandeert Sporta dat mensen met een fysieke beperking onder deskundige begeleiding van sportbeoefening kunnen genieten en hun gezondheid kunnen bevorderen. 
 
Een tweesporeninitiatief moet de komende jaren meer sport naar de mensen brengen. Spoor 1 bestaat uit een wervend initiatiesportprogramma dat maandelijks door Vlaanderen reist. Tijdens On Wheels-dagen maken jongeren en volwassenen kennis met de vele geneugten van sport: van rolstoeltennis, -basketbal en -badminton, over handbikespinning en handboogschieten tot carten, zweefvliegen en paintball. Spoor 2 omhelst de ingebruikname van een tweede To Walk Again-centrum in Merelbeke waardoor nog meer mensen met een handicap van een professionele begeleiding kunnen genieten. 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure