Albert Grootjans al 53 jaar lang commissaris Printervriendelijke versie

Afgelopen week werden in het Tiense stadhuis de jaarlijkse sportprijzen uitgedeeld. Albert Grootjans werd gehuldigd als Laureaat van de clubverdienste of vrijwilliger

Trouwe supporters kennen Albert ongetwijfeld als commissaris die mee instaat voor de toegangscontrole in het Bergéstadion. Hij begon daarmee in het seizoen 1957-1958 bij Standaard Grimde. De club fusioneerde met Racing Tienen. In 1981-82 ontstond KVK Tienen na de samensmelting met Voorwaarts Tienen. Ondertussen is hij al meer dan 53 jaar lang commissaris. 
 
Voor deze jarenlange inzet is Albert een gewaardeerde medewerker. Wij zetten hem bij deze gelegenheid dan ook graag in de bloemetjes.
 
Albert Grootjans (tweede van links) naast Schepen van sport Patrick Grootjans
(Copyright foto Gaston Peeters - www.kvktienen.be).
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KAC Betekom
KVK Tienen
oefenwedstrijd - wo. 29 juli 2015
20 uur


>> Kort

Spelers van Jong KVK Tienen vinden de nieuwe maandplanningen terug op de website. Ook de wedstrijdkalender met uitslagen van de BVB werd online gezet.

25/07/2015

KVK Tienen verzekert zich van de diensten van de 19-jarige flankspeler Junot Piffet. Hij was het voorbije seizoen aan de slag bij KVC Westerlo. Daarvoor voetbalde hij ook al voor STVV en VV Brustem C.

24/07/2015

KVK Tienen voegt een extra wedstrijd toe aan het oefenprogramma. Op zaterdag 25 juli is eersteprovincialer KFC Houtvenne te gast in het Bergéstadion. Aftrap om 18.15 uur.

24/07/2015

KVK Tienen verloor op het kunstgras van STVV met 2-1 van Players4Contract, een ploeg van heel wat ervaren voetballers zonder club getraind door voormalig KVK-assistent Peter Mommaert. Tienen moest in de eerste helft achtervolgen, maar Mathei maakte in de tweede helft gelijk vanop de stip. Güvenç (ex-Antwerp) bezorgde de gemotiveerde gelegenheidsselectie alsnog de overwinning. Trainer Hayen gaf opnieuw speelgelegenheid aan de brede spelerskern.

22/07/2015

De oefenwedstrijd tegen vierdeklasser RWDM van zaterdag 25 juli gaat niet door. De Brusselse ploeg komt die dag in actie voor de Beker van België. KVK oefent op woensdag 22 juli wel tegen de Voetballers zonder club. Aftrap op het kunstgras van Staaien om 19 uur. De kans bestaat dat er nog een extra partij aan het oefenprogramma wordt toegevoegd. Voor een volledige update van de kalender verwijzen we je graag door naar het wedstrijdschema. Zo voetbalt KVK onder meer eerst thuis tegen Rupel Boom. De Antwerpse club kreeg van de politie geen toestemming om de wedstrijd op 11 november in Boom te organiseren omwille van de veldrit in het naburige Niel.

17/07/2015

Spelers van Jong KVK Tienen ontvingen de trainingsplanning voor de zomer van 2015. Je vindt deze ook steeds terug via de hoofdnavigatie.

06/07/2015

Op zaterdag 11 juli zijn eersteklassers STVV en Sporting Lokeren te gast in het Bergéstadion voor een oefenwedstrijd. De partij wordt afgetrapt om 19.30 uur.

01/07/2015

De wegen van speler en voormalig speler-trainer Rocky Peeters en KVK Tienen scheiden. Beide partijen kwamen in onderling overleg overeen om de bestaande overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen. KVK Tienen wenst Rocky Peeters te bedanken voor zijn inzet en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière.

30/06/2015

Op woensdag 1 juli verzamelen de troepen van nieuwbakken trainer Nicky Hayen in het Bergéstadion voor de eerste training van het nieuwe seizoen. De aanvang van de training is gepland omstreeks 18 uur.

26/06/2015

KVK Tienen verneemt het overlijden van haar oud-trainer Jaak Dreesen. Hij werd 67. Hij nam de fakkel over van Johan Froment na de promotie naar tweede klasse in 2000. Als speler voetbalde hij bij Bree, Lierse, Waregem, Gent en Rotem. Hij was ook trainer bij Dilsen, Patro Eisden en Bocholt VV. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan. 

08/06/2015

Volg KVK Tienen ook op Twitter

Abonneer je op onze RSS feed

footpass