Albert Grootjans al 53 jaar lang commissaris Printervriendelijke versie

Afgelopen week werden in het Tiense stadhuis de jaarlijkse sportprijzen uitgedeeld. Albert Grootjans werd gehuldigd als Laureaat van de clubverdienste of vrijwilliger

Trouwe supporters kennen Albert ongetwijfeld als commissaris die mee instaat voor de toegangscontrole in het Bergéstadion. Hij begon daarmee in het seizoen 1957-1958 bij Standaard Grimde. De club fusioneerde met Racing Tienen. In 1981-82 ontstond KVK Tienen na de samensmelting met Voorwaarts Tienen. Ondertussen is hij al meer dan 53 jaar lang commissaris. 
 
Voor deze jarenlange inzet is Albert een gewaardeerde medewerker. Wij zetten hem bij deze gelegenheid dan ook graag in de bloemetjes.
 
Albert Grootjans (tweede van links) naast Schepen van sport Patrick Grootjans
(Copyright foto Gaston Peeters - www.kvktienen.be).
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Patro Eisden
KVK Tienen
oefenwedstrijd - wo. 23 juli 2014
19.30 uur


>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van eersteprovincialer VV Houtem met 2-3. Blockx opende de score voor KVK na tien minuten. Houtem scoorde de gelijkmaker voor de pauze en kwam in het begin van de tweede helft op voorsprong. Tienen zette de situatie nog recht met doelpunten van Conard en Berrevoets op aangeven van Grancea. Bij KVK Tienen traden drie testers aan. Zij speelden de hele wedstrijd.

17/07/2014

De nieuwe maandplanningen van Jong-KVK voor juli en augustus 2014 staan online.

13/07/2014

KVK Tienen voegde een extra oefenpartij toe aan het voorbereidingsprogramma. Op donderdag 17 juli oefent de Suikerploeg op het veld van eersteprovincialer VV Houtem. Aftrap om 19.30 uur.

13/07/2014

De eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het veld van tweedeprovincialer Arsenal Oplinter eindigde op 1-4 in het voordeel van KVK. In de eerste helft nam Tienen het voortouw. De vele kansen werden echter niet altijd optimaal benut. Toch stond de 0-3 ruststand op het scorebord na doelpunten van nieuwkomer Carton en De Silva (2x). Na de pauze kregen we twee grondig gewijzigde teams. Het spelbeeld was nu een stuk evenwichtiger. Cosse scoorde nog voor Tienen, Bangoura deed aan de overzijde hetzelfde voor de thuisploeg.

13/07/2014

De beloftevolle Simon Goossens komt over van de de jeugdwerking van KRC Genk. De middenvelder gaat aan de slag bij de beloften.

12/07/2014

De KBVB maakte de tegenstanders bekend voor de eerste twee speeldagen van de competitie. Op woensdag 13 augustus opent KVK Tienen in eigen huis tegen CS Visé. De Luikenaars degradeerden afgelopen seizoen uit tweede klasse maar willen onder impuls van nieuwe investeerders meteen opnieuw promoveren. Een week later, op woensdag 20 augustus, trekt de Suikerploeg richting Hasselt voor een duel met het ambitieuze KSK Hasselt waar ex-KVK'er Glenn Lowet aan de slag is.

11/07/2014

De oefenwedstrijd op het veld van tweedeklasser STVV van 19 juli wordt verplaatst naar maandag 21 juli en in het Bergéstadion afgewerkt. Aftrap om 16.00 uur.

30/06/2014

Enkele weken geleden lieten we weten dat de trainingen op dinsdag 24 juni zouden starten. Na enkele dagen trainen zouden spelers opnieuw vrij krijgen tot donderdag 10 juli. De sportieve staf achtte het na grondig beraad echter raadzaam de eerste korte trainingsperiode in groep te vervangen door een individueel trainingsprogramma, mede door het aantal vakantiegangers en de onbeschikbaarheid van enkele spelers door blessureleed. De eerste groepstraining vindt dan ook plaats op donderdag 10 juli. Op zondag 13 juli oefent KVK een eerste keer op het veld van Arsenal Oplinter.

20/06/2014

Pech voor Joren Nijs. De aanvaller, die al enkele weken last had van de lies, moet toch een operatie ondergaan om de blessure te verhelpen. Volgens de eerste en voorlopige prognoses is hij drie maanden onbeschikbaar. We wensen Joren een snel en vlot herstel toe en hopen dat hij snel opnieuw op de grasmat staat!

04/06/2014

Op de vergadering met de derdeklassers is ook de reeksindeling voor het seizoen 2014-2015 besproken. Volgens het voorstel dat nu op tafel ligt komt KVK Tienen zoals de traditie het wil in 3de klasse B uit. Tegenstanders in deze reeks zijn Cappellen, Hoogstraten, Turnhout, Oosterzonen, Bocholt, Hasselt, Kelmis, Visé, Verviers, Sprimont, Ciney, Diegem, Grimbergen, RWDM Brussels, Union, La Louvière en Walhain. Heel wat vertrouwde namen dus.Deze reeksindeling dient wel nog te worden bevestigd door de KBVB.

03/06/2014

Volg KVK Tienen ook op Twitter

Abonneer je op onze RSS feed

footpass