Albert Grootjans al 53 jaar lang commissaris Printervriendelijke versie

Afgelopen week werden in het Tiense stadhuis de jaarlijkse sportprijzen uitgedeeld. Albert Grootjans werd gehuldigd als Laureaat van de clubverdienste of vrijwilliger

Trouwe supporters kennen Albert ongetwijfeld als commissaris die mee instaat voor de toegangscontrole in het Bergéstadion. Hij begon daarmee in het seizoen 1957-1958 bij Standaard Grimde. De club fusioneerde met Racing Tienen. In 1981-82 ontstond KVK Tienen na de samensmelting met Voorwaarts Tienen. Ondertussen is hij al meer dan 53 jaar lang commissaris. 
 
Voor deze jarenlange inzet is Albert een gewaardeerde medewerker. Wij zetten hem bij deze gelegenheid dan ook graag in de bloemetjes.
 
Albert Grootjans (tweede van links) naast Schepen van sport Patrick Grootjans
(Copyright foto Gaston Peeters - www.kvktienen.be).
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tempo Overijse
KVK Tienen
za. 6 februari 2016
20 uur


jong-kvk

>> Kort

Op zaterdagavond 6 februari moet KVK Tienen de nodige punten sprokken op het veld van Tempo Overijse. Voor deze verplaatsing naar de Druivenstreek doet trainer Hayen een beroep op Hannes, Puttenaers, Willems, Verhamme, Singh, Vos, Renson, Carton, Grancea, Haroun, Wanyberg, Ly, Rubenschuh, Mathei, Bangoura en Blockx. Doelman De Wolf is ondertussen weer helemaal fit. Boulatiour hervat volgende week de trainingen. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20 uur.

06/02/2016

Onder voorbehoud van goedkeuring door de KBVB wordt de wegens het winterweer uitgestelde thuiswedstrijd tegen K. Diegem Sport gespeeld op paaszaterdag 26 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

31/01/2016

In een weekend zonder competitievoetbal voor KVK Tienen, verloren de manschappen van trainer Hayen de oefenpot tegen de beloften van RODA JC met 0-1. De Nederlanders scoorden toen het spel hernam na een stilstaande fase. In een wedstrijd met vele wissels en weinig doelkansen kregen ook enkele jongeren de kans om zich te tonen.

29/01/2016

Door het winterweer is ook de beloftenwedstrijd KVK Tienen - K. Bilzerse-Waltwilder VV van vanavond 18 januari afgelast.

18/01/2016

Op vrijdagavond 29 januari oefent KVK Tienen tegen Jong RODA JC, het beloftenteam van de Nederlandse eredivisieclub. Aftrap om 19.30 uur in het Bergéstadion.

17/01/2016

Alle outdoor wedstrijden van Jong KVK dit weekend zijn afgelast wegens het winterweer. De 2 indoorwedstrijden gaan wel door. Bekijk de bijgewerkte planning hier.

15/01/2016

Vanmiddag wordt het terrein van KVK Tienen gekeurd door de KBVB. De kans is groot dat de wedstrijd van vanavond tegen K. Diegem Sport wordt afgelast wegens het sneeuwtapijt.
Update: wedstrijd afgelast!

15/01/2016

Op vrijdag 15 januari is het Bergéstadion the place to be voor een spannende pot voetbal tussen K. Diegem Sport en KVK Tienen. Trainer Hayen kan geen beroep doen op Boulatiour die zich aan de lies blesseerde op training. Haroun trainde opnieuw mee met de groep, maar het is nog afwachten of hij ook speelklaar raakt. De kern: Hannes, Beelen, Willems, Puttenaers, Verhamme, Vos, Renson, Singh, Carton, Haroun (?), Grancea, Ly, Wanyberg, Mathei, Bangoura en Blockx. Na de wedstrijd gaan de eerste 500 Jupilers over de toog voor 1 euro.

14/01/2016

Op de revaliderende De Wolf na is iedereen fit voor de wedstrijd op het veld van Cappellen op zondag 10 januari (aftrap 15 uur), al komt Roosbeek sowieso nog niet in aanmerking voor een selectie. De selectie: Hannes, Beelen, Willems, Puttenaers, Renson, Singh, Verhamme, Vos, Carton, Haroun, Boulatiour, Grancea, Wanyberg, Ly, Mathei, Bangoura, Nulens, Blockx.

09/01/2016

De planningen van Jong KVK voor de eerste maanden van 2016 zijn bijgewerkt. Je kan ze downloaden via de kalender en planning pagina.

03/01/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter