Albert Grootjans al 53 jaar lang commissaris Printervriendelijke versie

Afgelopen week werden in het Tiense stadhuis de jaarlijkse sportprijzen uitgedeeld. Albert Grootjans werd gehuldigd als Laureaat van de clubverdienste of vrijwilliger

Trouwe supporters kennen Albert ongetwijfeld als commissaris die mee instaat voor de toegangscontrole in het Bergéstadion. Hij begon daarmee in het seizoen 1957-1958 bij Standaard Grimde. De club fusioneerde met Racing Tienen. In 1981-82 ontstond KVK Tienen na de samensmelting met Voorwaarts Tienen. Ondertussen is hij al meer dan 53 jaar lang commissaris. 
 
Voor deze jarenlange inzet is Albert een gewaardeerde medewerker. Wij zetten hem bij deze gelegenheid dan ook graag in de bloemetjes.
 
Albert Grootjans (tweede van links) naast Schepen van sport Patrick Grootjans
(Copyright foto Gaston Peeters - www.kvktienen.be).
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVW Zaventem
KVK Tienen
zaterdag 29 oktober 2016
19.30 uur


jong-kvk

>> Kort

Bij KVK Tienen voor de thuiswedstrijd tegen K. Rupel Boom FC nog steeds geen Raf Verhamme wegens blessure. Eboigbe en Wanyberg zijn niet weerhouden in de selectie. Constantinides speelde bij de beloften. Rosseels en Puttenaers zijn geschorst. De selectie: Hannes, Beelen, Willems, Vos, Singh, Carton, Renson, Weeghmans, Haroun, C. Dirix, Blockx, Grancea, Freire, Tits, Candel.

22/10/2016

De beloften van Spouwen-Mopertingen geven forfait voor de wedstrijd tegen KVK Tienen vanavond 17 oktober. Geen voetbal in het Bergéstadion dus.

17/10/2016
KVK Tienen verneemt het plotse overlijden van Bette Vandendeyck, echtgenote van materiaalmeester Jean-Pierre Brigé. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan en wenst iedereen veel sterkte toe.
17/10/2016

Trainer Billen kan voor de wedstrijd op het veld van co-leider Spouwen-Mopertingen opnieuw een beroep doen op Dylan Carton. Enkel Raf Verhamme is nog geblesseerd. Kobe Candel is ziek. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Willems, Renson, Carton, Grancea, Weeghmans, Wanyberg, Eboigbe, C. Dirix, Blockx, Tits, Haroun of Freire, Beelen.

15/10/2016

KVK Tienen wil in de derby tegen KOSC Wijgmaal de knappe prestatie van vorige week tegen RC Hades bevestigen. De technische staf kan voor deze partij geen beroep doen op de geschorste Carton. Ook Verhamme is nog steeds onbeschikbaar. De selectie: Hannes, Beelen, Willems, Vos, Singh, Candel, Renson, Weeghmans, Haroun, Christophe Dirix, Blockx, Wanyberg, Grancea, Tits en Eboigbe.

08/10/2016

Voor de belangrijke wedstrijd tegen Hoogstraten VV zijn Carton (kuit) en Eboigbe (adductorenletsel) zijn opnieuw wedstrijdklaar. Enkel Verhamme is nog onbeschikbaar. De selectie: Hannes, Willems, Vos, Singh, Corten, Renson, Weeghmans, Haroun, Carton, Blockx, Wanyberg, Grancea, Freire, Rosseels, Constantinides, Eboigbe. Kom onze jongens naar een eerste overwinning schreeuwen!

24/09/2016

Studentenjob nodig? KVK Tienen catering zoekt studenten voor onze catering. Heb je wat tijd in het weekend? Studentenjob nodig op zaterdag tussen 17 uur en 22 uur? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be!

20/09/2016
Op zaterdag 17 september voetbalt KVK Tienen op het veld van KVV Thes Sport uit Tessenderlo, 40 minuutjes rijden met de wagen uit Tienen. Thes begon uitstekend aan de competitie met een zes op zes tegen Duffel en uit bij Cappellen. Tienen mag zich dan ook aan een taaie en bijzonder gemotiveerde tegenstander verwachten. Aftrap om 19.30 uur. Coach Valère Billen rekent op volgende spelers om de drie punten mee te brengen naar Tienen: Hannes, Willems, Vos, Corten, Renson, Carton (?), Weeghmans, Singh, Wanyberg, Constantinides, Blockx, Grancea, Haroun, Freire en Rosseels. Verhamme is nog steeds onbeschikbaar. Carton is onzeker. Grancea komt terug in de selectie na een blessure. Kom ook op verplaatsing supporteren voor onze jongens!
16/09/2016
KVK Tienen maakt zich op voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie. Tegenstander K. Bocholt VV, de club van voormalig KVK-doelman en trainer Ronny Schuermans, start andermaal met de ambitie om te promoveren naar de eerste amateurdivisie. Het belooft dus een bijzonder interessante partij te worden. Bovendien worden voorafgaand aan de wedstrijd ook al onze jeugdploegen aan het publiek voorgesteld en openen we naar aanleiding van deze wedstrijd onze volledig vernieuwde Jupiler Club Lounge. Weeghmans keert terug uit schorsing. De jongste aanwinst Jordy Corten krijgt meteen een plaatsje in de selectie. Carton is hersteld van de trap die hij Berchem incasseerde. Verhamme blijft onbeschikbaar. Trainer Billen kiest voor deze wedstrijd voor volgende pionnen: Hannes, Willems, Vos, Corten, Renson, Singh, Carton, Weeghmans, Eboigbe, Constantinides, Freire, Rosseels, Blockx en Haroun. Kom supporteren voor onze jongens! Tot in het Bergéstadion voor een groots voetbalfeest!

 

09/09/2016
Ook de Tiense beloften begonnen aan de competitie. Net zoals enkele jaren geleden wordt er in de hervormde competitie opnieuw tegen de ploegen uit dezelfde reeks gestreden. Dit weekend kwamen dan ook de beloften van K. Berchem Sport op bezoek in het Bergéstadion. KVK ging goed van start, maar liet de kansen liggen. Na 26 minuten kwam het op achterstand via een strafschop. Twee minuten later was het al 0-2. Seppe Dirickx maakte de aansluitingstreffer, maar in de slotminuten van de partij werd het alsnog 1-3. Ondanks de nederlaag een aangename wedstrijd.
 
04/09/2016

Volg KVK Tienen ook op Twitter